5 tiparet e femrave që çmendin meshkujt

Femra është gjinia e cila në jo pak raste arrin ta bëjë mashkullin e parë që ka afër vetes të çmendet pas saj. Po, mos u çudisni, një fjalë, një shikim, një buzëqeshje dhe ajo bëhet “mbretëresha”! Por ja cilat janë 5 gjërat që e bëjnë çdo mashkull të çmendet pas një femre…

1. Sytë
Si? Nuk e besoni? Sytë e femrave që shkëlqejnë janë gjëja e parë që një mashkull shikon.

2)Dhëmbët
Po sigurisht që dhëmbët, një buzëqeshje e bukur nënkupton dhëmbë të bardhë dhe të pastër. Meshkujt i admirojnë dhëmbët e bardhë tek një femër.

3)Buzëqeshja
Epo këtë duhet ta dinit me patjetër. Një buzëqeshje e bukur tërheq çdo mashkull, dhe atë më vetullngrysur. Pasi buzëqeshja transmeton siguri në vetvete.

4)Bel i hollë
Gjëja më eksituese për një mashkull është prekja e një beli të harkuar dhe me një strukturë të mirë. Pasi meshkujt çmenden për format e theksuara dhe beli i hollë i vë në pah.

5. E kuqja fiton!
Çdo mashkull që shikon një femër me fustan të kuq mendimi i parë dhe i dytë lidhen me seksin. Ky ka qenë rezultati i një studimi ku femrat kanë parë fotografinë e një femre veshur me fustan të kuq dhe kanë treguar çfarë kanë menduar për të. E kuqja konsiderohet si ngjyra e tërheqjes dhe dëshirës.

Mund të ju pëlqejn