Albatriti me duart ne barkun e Egzonës ka edhe këtë urim (Foto)

Albatriti këtë vite i dha fund beqarisë dhe dasma e tyre bëri bujë të madhe në media, shkruan Bora

Edhe pse u fol se dasma u përshpejtua për shkak të shtatzënisë, kjo pyetje iu shtua edhe çiftit në ditën e dasmës por ata nuk reaguan në asnjë mënyrë. Por tashmë çdo gjë ka marrë normalitetin Egzona dita ditës zbukurohet edhe më shumë nga barku i cili i është formësuar. Albatriti dhe Egzona bashkë me bebin e tyre kanë uruar të gjithë ndjekësit e tyre kështu: ‘Urime vitin e ri 2017 nga ne , Gëzuar ‘. /Bora.al/

 

Urime vitin e ri 2017 nga ne Gëzuar !!

Ein von A L B A T R I T M U Q I Q I (@albatritmuqiqi) gepostetes Foto am

Mund të ju pëlqejn