www.revistabora.com

Alida e fillon vitin me dy projekte të reja

0 133

Ylli muzikës shqipe Alida Duka duket se këtë vit do të shpërthejë akoma më shumë se sa vitin që shkoi. Njihet si një nga emrat që nuk din të ndalet duke publikuar kështu shumë projekte e duke mbajtur koncerte e mbrëmje muzikore gjithandej nga jetojnë shqiptarët. Alida këtë vit do e fillojë me dy mega projekte të cilat tashmë i ka përfunduar. Bëhet fjalë për këngën ‘Chikita’ të cilën e ka realizuar Stine records production e që këngëtarja thotë se e ka bërë me shumë passion dhe dashuri dhe një super këngë tjetër të cilën e ka në duet me super starin nga Irani, Valy Hajdasy. Me këto dy megaprojekte Alida do e fillojë vitin e përgjatë 2019 ajo do të realizojë edhe shumë këngë të tjera duke mos u ndalur aspak.

Alida e fillon vitin me dy projekte të reja   Alida e fillon vitin me dy projekte të rejaAlida e fillon vitin me dy projekte të reja

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More