www.revistabora.com

Arblend Gjocaj godet për herë të dytë, vjen me `1 gotë dashni` (Video)

0 583

Është projekti i dytë muzikorë për të por jo edhe i fundit pasiqë ai pritet të shpërthejë me projekte shumë më gjigante të cilat do të shënojnë histori në tregun muzikorë shqiptare. Këngëtari Arblend Gjocaj ka publikuar tashmë projektin e dytë muzikorë të cilin e ka titulluar ‘1 gotë dashni’ me tekst, muzikë dhe orkestrim nga EF Production ndërsa mix master Aucostic Studio kurse videoklipi është realizuar nga XL Films. Menaxher i gjithë projektit është menaxheri i suksesshëm Labinot Nuraj e në vazhdim ju sjellim videoklipin e Arblendit:

Mund të ju pëlqejn