Ardiani vjen me projektin e ri, vulë e karierës së tij (Video)

Këngëtari tashmë i njohur i skenës shqiptare Ardian Mushkolaj vjen këtë herë me projektin e tretë me rradhë në karierën e tij muzikore, ka shumë pak kohë që i është bashkuar skenës por ka treguar mjaft sukses gjatë kësaj periudhe. Ai është shumë aktiv në ahengje familjare dhe mbrëmje të ndryshme muzikorë mirëpo nuk është për t’u habitur me suksesin e tij pasiqë e ka trashëguar nga babai, këngëtari i madh Nimon Mushkolaj. Projekti i tij i rradhës është punuar me tekst nga Suzana Fazliu, muzikë Mensur Iseni Culi e Atdhe Mushkolaj ndërsa orkestrim nga Florent Boshnjaku derisa në youtube është publikuar nga platforma më e madhe shqiptare ArkivaShqip.

Mund të ju pëlqejn