Aty ku VIP-at konsumojne shisha (Foto)

Kohë më parë ju kemi treguar se dy këngëtarë të njohur si reperi Noizy dhe Big Mama shkonin kur ishin në Zvicër në të njëtën vend për shisha, këtë herë kemi informacione dhe foto se edhe të tjerë artistë shqiptarë preferojnë të njëtin vend. Është pikërisht “Hanedan Shisha Club”, një vend i bukur e plot i frekuentuar drejtuar nga i ri shqiptar Petrit Koxha, që është parë duke u kënaqur grupi i humorit Stupcat, këngëtarët Ronela Hajati, Young Zerka dhe Morena Taraku, e natyrisht edhe shumë të tjerë kur vizitojnë Zvicrën dhe kanë atje mbrëmje duan të dëfrehen në këtë ambient, duke shijuar shisha jo vetëm brenda por edhe në një tjetër pjesë të bukur jashtë.

Mund të ju pëlqejn