www.revistabora.com

Sara në studio të Florent Boshnajkut

Kjo është Sara e vogël por që vullneti, shpresa dhe insistimi për punë të mëtutjeshme janë të mëdha dhe shumë premtuese, shkruan Kosovarja. Është ende e vogël por puna e saj mund të veçohet dhe vlerësohet jashtëzakonisht shumë, ajo…