www.revistabora.com

Moda po përsëritet, ja 15 fakte

Ato që ne i quajmë “risi” apo “moderne” kanë qenë të zbuluara më herët dhe kthehen me ndonjë freski por përsëri janë gjëra të vjetra. Vendosëm që t’ua sjellim 15 trende të modës që janë kthyer nga e kaluara. Palltot e viteve…