Balada e re e Gilit në radhët e këngëve emblemantike

“Amin” është kënga më e re e Gilit që e sjell premierë me videoklip. Kënga është baladë dashurie e nënshkruar nga dyshja e suksesshme Ilir Berani (muzikë e tekst) dhe Virusi (orkestrim). 

Ky videoklip vjen pas me shumë se një viti nga editimi i videoklipit të fundit “Allahile ç’kemi” që ishte një këngë pop-folk.
Shpresojmë që kënga t’i pushtojë zemrat e dashuruara ashtu si ka ditur vetëm Gili gjatë karrierës së saj të gjatë e të suksesshme.

Mund të ju pëlqejn