www.revistabora.com

Beauty Lil drejt Hollywood-it, mjeku i familjes Kardashian ndjek punën e saj (Foto)

0 351

Është bërë një nga emrat më të njohur në zbukurimin e shumicës prej estradës shqiptare, ndërkohë që Beauty Lil tashmë ka arritur aq shumë popullaritet sa që edhe mjeku më i njohur në botë Dr. Simon i cili njihet si mjeku familjarë i familjes Kardashian dhe shumicës së yjeve të Hollywood-it po ndjek postimet e Beauty Lil ndërkohë që sipas informacioneve të fundit komunikojnë edhe privat, duke bërë që fama e saj tashmë të arrijë edhe në Hollywood-in e famshëm amerikan dhe e gjithë kjo falë punës së saj të palodhshme dhe unike që e bën e madje dhe shumë natyrale, derisa nëpër duar të saj kanë kaluar shumë emra të njohur të skenës shqiptare, zvcierane e gjermane tashmë nuk është për t’u habitur nëse Beauty Lil e shohim edhe në Hollywood duke zbukuar kështu yjet botërore.

Beauty Lil drejt Hollywood-it, mjeku i familjes Kardashian ndjek punën e saj (Foto)

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More