www.revistabora.com

Bernadeta dhe Lea, dy motrat që lënë shumë mbrapa Luanën e Marinën

0 202

Përtej nivelit artistik, dy motrat Vjollca nuk janë vetëm në showbizin shqiptar. Ato, tashmë në këtë element konkurrohen nga dy motrat tjera Zvicra të cilat me një shpejtësi te paparë kanë zënë vend në shtypin rozë.

Luana dhe Marina Vjollca janë dy vajzat seksi të showbizit shqiptar dhe kjo nuk është një gjë e re, pasi ato tashmë kanë krijuar bagazhë të madh artistik në ekranin shqiptar.

Por, kush janë dy motrat tjera nga Zvicra të cilat janë sinonim me Motrat Vjollca në profilizimin artistik. Tashmë të njohura nga të gjithë dhe mjaft të komentuara nga shtypi Rozë, shqiptaro zvicranet, Bernadeta Anna Nikollbibaj dhe Lea Galliker, kanë arritur të jenë fokus kryesor i publikut shqiptarë të cilat në karrieren e tyre kanë pasur një sukses shumë të mirë.

E cilat janë më të kërkuara, te shqiptarët, kjo është edhe tema aktuale dhe e fundit në showbizin shqiptar e cila po qarkullon dhe ka shkaktuar një debat të zjarrt.

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More