Besnik Qaka dhe Baby G sjellin superhitin veror “Eja” (video)

Sapo u lansua kënga “Eja”, projekt ky që erdhi në bashkëpunim nga Besnik Qaka dhe Baby G.

Kënga vjen si prodhim nga ZzapnChriss, me tekst të Proferos dhe me videoklip të realizuar nga “XL Films”.

Një bashkëpunim ky i mrekullueshëm i dy këngëtarëve të adhuruar shumë nga publiku shqiptar, të cilët sollën këtë superprojekt, i cili do të pushtojë diskotekat dhe clube-t, por edhe makinat dhe çdo vend tjetër ku do të dëgjohet.

Sjellim për ju këtë superhit veror të pritur me padurim nga fansat e shumtë të të dy këngëtarëve.

Mund të ju pëlqejn