www.revistabora.com

Biznesmenit kosovarë i konfiskohen 6 kilogram ari në shtetet arabe (Foto)

0 883

Gjatë qëndrimit të fundit në shtetet arabe, biznesmenit të njohur kosovar Skender Pagarusha sot policia në aeroport i ka konfiskuar 6 kilogram ari. Ndonëse nuk është hera e parë që biznesmenit të njohur i konfiskohet ari, ku muaj më parë e njejta gjë i ndodhi edhe në Kroaci por pas argumentimit të dokumentacionit atij i’u kthye mbrapa ari i konfiskuar. Pasiqë kemi siguruar fotot nga rrjetet sociale ku shihet biznesmeni Pagarusha në aeroport bashkë me arin e konfiskuar, nuk dihet nëse policia atje i ka kthyer atij prap konfiskimin e mallit. Megjithatë, krahas udhëtimeve dhe bizneseve që ai po bën në disa vende të botës, Pagarusha njihet edhe si një nga humanistët më të mëdhej në Kosovë.

Biznesmenit kosovarë i konfiskohen 6 kilogram ari në shtetet arabe (Foto)Biznesmenit kosovarë i konfiskohen 6 kilogram ari në shtetet arabe (Foto)

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More