Bleona e kënaqur me arritjet e saj (Foto)

Këngëtarja shqiptare që i ka kaluar kufijtë shqipfolës, Bleona Qereti, shtë shprehur e kënaqur me arritjet e saj.

Në një postim në rrjetet sociale, ajo thotë se i pëlqen personi që është tani, pasi ka punuar shumë për ta arritur këtë sukses.

“E dua personin që jam bërë –sepse kam luftuar të bëhem ajo”, ka shkruar këngëtarja në Instagram.

Synimet e saja ishin dhe janë akoma, të bëhet një yll botëror. Këtë po e arrin, çdo ditë e më shumë. /Bora.al/

I love the person I’ ve become – because I fought to become HER💕🇦🇱

Ein von Bleona (@iambleona) gepostetes Foto am

Mund të ju pëlqejn