www.revistabora.com

Blerjet online?! Çfarë porosisni dhe çfarë merrni!

0 494

Në internet ka pafundësisht faqe online, të cilat reklamojnë e shesin produkte nga më të ndryshmet nga telefonat e kompjuterat tek sandalet e fustanet.

Çmimet e tyre shpesh herë janë me leverdi, pasi janë shumë më lirë se sa tek dyqani i lagjes.

Por edhe me to duhet bërë kujdes, pasi nuk janë të pakta rastet që produkti që ju porosisni nuk është i njëjtë me atë që merrni, duke u zhgënjyer tërësisht.

Prandaj para se të blini diçka duhet të verifikoni mirë se sa seriozë janë prodhuesit apo reklamuesit në punën e tyre.

Image  Blerjet online?! Çfarë porosisni dhe çfarë merrni! auto 1507630981 11507631867
Mund të ju pëlqejn