Blero publikon këngën me dedikim personal (Video)

Këngëari Blero Muharremi sot ka lansuar këngën e re ‘154’ në bashkëpunim me Danin.

Në një intervistë të ‘1 kafe me Labin’  Blero tregoi se duke u nisur nga titulli dhe teksti, ky projekt muzikor është dedikim personal, shkruan Bora.al

Ai nuk shpjegoi se me çka lidhet ky titull por nëse e dëgjojmë tekstin atëherë kuptohet se bëhet fjalë për një dashuri të humbur.

A thua kujt ia ka kënduar këto fjalë?!/Bora.al

Mund të ju pëlqejn