Bojna Shopping nga Graciano Caka (Video)

Stina e verës është stina më e nxet e vitit mirpo nxehtësia nuk është vetëm nga temperaturat e larta, i nxeti përvëlues arrihet nga këngëtarët që në të gjitha format mundohen ta zotrojn tregun muzikor.

Disa me forma fizike, disa të tjerë me videoklipe të shtrejta e disa tjerë me fuqin e vokalit që posedojnë. Kur behet fjalë për vokal nje nderë artistet i cila gjatë gjithë sezonit këndo Live është Gracian Caka.

Këngëtari në fjalë atero në një treg të sigurt , ai është 100% e angazhuar vetëm në mbremje muzikore .

Vokali briland dhe zotrimi i muzikes Live ka bërë që Gracian Caka të jetë një nga këngëtaret më të kërkuara në Europe.

Kënga e re nga Gracian Caka mban titullin “Bojna Shopping” kënge kjo që menjëher pas lansimit në kanalin më të madhë shqiptar në YouTube ( ArkivaShqip) ka arritur të ketë prapa vetes shifra të larta klikimesh dhe shumë komente me nota pozitive .

Graciani është nje nder këngëtaret e paket që ka pasur rastin të këndoi Live se bashku me yjet e muzikes shqiptare. Kjo ka bërë që fama ti të jetë e madhe në qdo vend ku flitet shqip. Përndryshe ky është vetëm fillimi ngase Graciano Ceka shumë shpejt do lansoj dhe këngë të reja të cilave ka vendosur të ja realizoj dhe videoklipin.

https://www.youtube.com/watch?v=b3Tgl5pn2rQ

Mund të ju pëlqejn