www.revistabora.com

“BOSS-ja” Pejane që po i konkuron meshkujt me biznesin e ri (Foto)

0 1,263

Atë tashme e njohin të gjithë bëhet fjalë për mbretereshen e muzikes Live Gyli Peja e cila vetem pak kohë më par ka hapur Biznesin e saj të ri. Muzik Live “MONTAN” mban emrin lokali ku Gyli Peja qdo mbremje “djeg” atmosferen siq di të bëjë vetem ajo.

Lokali gjindet ne magjestralen Prishtin – Ferisaj përkatësisht në Prelez. Pos Gylit për ndezjen e atmosferes Biznismenja e njohur ka punsuar një staf të madhë të valltareve.   Gyli për vizitoret sigurisht që garanton që Adrenalina do ju rritet 100% nga zëri potent i këngëtares po dhe vallzimet perfekte i Valltareve

“BOSS-ja” Pejane që po i konkuron meshkujt me biznesin e ri (Foto)

Mund të ju pëlqejn