www.revistabora.com
Shfletimi i Kategorisë

Po Flitet

Po Flitet

I dehur – Super projekti i ri nga Big G

Ka një zë unik, të jashtëzakonshëm. Me një shikim ‘vrastar’ shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet. Është një nga këngëtarët më të dashur shqipëtar. Vokali briland që posedo po dhe pamja prej një djaloshi shumë Simpatik ka bërë që…

Bombardojnë Albanian Outlawz!

Rep grupi shqiptarë tashmë i njohur po thuajse në të gjithë vëndet ku flitët shqip Albanian Outlawz i përbërë nga Rabit Hysenaj dhe Adhurim Alidemaj kanë lansuar albumin e tyre të titulluar "Flejna Kur T'Desum". Ky album është pritur shumë…