www.revistabora.com

Çfarë dashnie Hiti i ri nga Erkan Musliu

0 428

Erkan Musliu është një ndër këngëtarët më të kërkuar të muzikes Live. Kënga e re “Cfar Dashnie” për një kohë të shkurtër ka kapur shifren e 60,000 mi klikimev në kanalin muzikor të Arkiva Shqip në Youtube. Kënga është punuar me profesionalizen të madhë dhe sigurisht që suksesi nuk ka se si ti mungoi.

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More