www.revistabora.com

Çfarë i thotë Anjeza Branka – Ratit në Instagram?

0 27

Këngëtari i shumë hiteve, Rati, nuk është i pra nishëm vetëm në dasma, ahengje e mbrëmje të shumta muzikore kudo nëpër botë, por edhe në rrjete sociale, ku ka llogaritë e tij përsonale e ku ndiqet nga shumë njerëz.

Këngëtari i mirënjohur poston kohë pas kohe foto perosnale, nga eksperiencat e jetës private, por gjithsesi edhe zhvillimet e karrieres artistike.

Rati e pëlqen shumë edhe fitnesin dhe nga stërvitja ka krijuar një trup të formuar e muskuloz.

Në një nga fotot e bëra në palestër, Rati shihet pranë një freskueseje dhe kjo i ka bërë përshtypje, pasi foton e ka bërë në dimër.

E, poshtë fotos ka reaguar edhe kolegia e tij, Anjeza Branka, e cila i thotë “Fresk lale freks”.

Çfarë i thotë Anjeza Branka - Ratit në Instagram? 26854757 828307377344420 432433021 o

Mund të ju pëlqejn