Çka kanë të përbashkët Nora Istrefi dhe Anxhelina Hadërgjonaj (FOTO)

Është diskutuar shpesh herë se sa të ngjashme behën këngëtarët tona, ngjasojnë më njëra tjetrën, motra të një nënë po të ishin nuk do ishin kaq identike, shkruan Kosovarja.

Shpesh ndërhyrjet kirurgjikë por shpesh edhe grimi është ai që ato shfaqin ngjashmërinë.

Në këtë rast Nora Istrefi me ndryshimin e thjerrëzave të syve, grimi stili i flokëve sa shumë e bëjnë të përafërt në pamje me këngëtaren Anxhelina Hadërgjonaj.

Ndoshta Norës i ka thënë dikush, nëse jo atëherë ne kështu e kemi vënë re te këto dy personazhe të njohura.

Mund të ju pëlqejn