Ç’pati thënë Sabriu për Ermalin para 20 vitesh ? (Foto)

Sabri Fejzullahu jo të pakta intervista i ka të dhëna për revistën Kosovarja, e cila gjithmonë e ka përcjellë karrierën e tij të gjatë dhe shumë të suksesshme.

Gjatë shfletimit të një ekzemplari të vitit 1996, tek e rilexojmë intervistën me te , e veçojmë një përgjigje interesante që e jep për djalin e tij , që në atë kohë ishte i vogël , Ermalin , i cili sot dëgjohet gjithandej ./RevistaBora

Mund të ju pëlqejn