www.revistabora.com

Dyshasi – Stuhia që ka goditur industrin muzikore shqiptare FOTO-VIDEO

0 556

Dyshasi, është një këngëtar dhe kantautor këngësh. Eshtë i ri në moshë, por shumë i suksesëshem në industrin muzikore shqiptare. Bledar Xhelo apo siç njihet tashmë për publikun si ‘Dyshasi’, ka nisur të merrët me muzik, që në vitin 1999, Dyshasi është dhe krijuesi i grupit Free Mc,s pjesë e grupit ka qen deri në 2006, pasi është detyruar të braktis grupin për rethana të ndryshme, me këtë grup u bë i njohur në mbarë Shqipërin. Kënga karamboli dhe kënga fierakja bënë të mundur që emri i artistit në fjal të ndëgjohet gjithandej . Pas largimit nga grupi me disa djem te tjere Bledari krijoi familje e re muzikore të quajtur Perandoria Family, kjo nuk shkoi si pas parashikimeve dhe kështu u shpërbe shpejte. Pas kësaje Dyshasi bëri nje pauz deri në vitin 2015, ku krijoi një këngë për Top Fest. Pastaj pauzoi përsëri për një prejudhe 2 vjecare dhe 2018- ta do rifilloj sërish të merret me muzike, por tani merrem më seriozishte se kurr,! Me emrin Dyshasi dhe me një familje të re, të emeruar DLO Dyshasi është stuhia që ka Goditur tregun muzikore shqipetar.

https://www.youtube.com/watch?v=MKlDsTzV0WY

Mund të ju pëlqejn