“E dite” nga Sokol Thaqi (Video)

Këngëtari Sokol Thaqi ka filluar të ketë mjaft sukses së fundmi, pasi projektet e tij si “Afer meje” dhe “Per ty” janë pëlqyer mjaft shumë dhe i kanë dhënë atij një numër të madh adhuruesish. Sokoli sapo ka lansuar këngën e tij me titull ” E Dite “. Këngë kjo e realizuar nga bashkpunumi me MTV Records dhe videoklipi nga Frames Producion. Sokoli po cilsohet si njeri nga këngëtaret më premtues të momentin. Duke pasur parasyesh Bukurin, talentin dhe vullnetin e madhe per punë qe e karakterizon Sokol Thaqi rrugen drejt suksesit e ka të garantuar.

Mund të ju pëlqejn