A e keni vërejtur këtë gjë te Tuna edhe pas shtatzanisë ? (Foto)

Gjatë gjithë shtatzanisë, ajo në mënyra të ndryshme tentoi ta fshehë barkun, shkruan revista Kosovarja.

Me peshën pas lindjes ballafaqohen shumë femra, e ndër to edhe Tuna

Edhe pasi që lindi Tianin, ajo shihet tek sa ka vendosur xhaketën e saj anash, duke mbuluar linjat e saja.

jo po kënaqet në rolin e nënës ku nga sot ajo ka filluar edhe pushimet bashkë me Tianin dhe bashkëshortin e saj Patrisin./RevistaBora

Mund të ju pëlqejn