www.revistabora.com

ELJON KRASNIQI, I RIU QË PO SYNON TË BËHET NJË YLL I MUZIKËS ZBAVITËSE

0 286

Elion Krasniqi është vetëm 16 vjeçar por këmbëngulës që të arrij majat e suksesit me zhanrin e muzikës që ai kultivon.

Elioni po merr pjesë në xhirimet e programit festiv të Vitit të Ri për produksionin Vizioni dhe Libonia ku edhe do të ketë rastin të takoi disa prej emrave më të njohur të estradës sonë.

Ai shprehet i gatshëm për bashkëpunim me të gjitha e për vitin 2018 ai premton dy këngë të reja.

Mund të ju pëlqejn