Emina Cunmulaj shkëlqen me veshjen e sallonit të nuserise Tina (Foto)

Modelja e famshme, Emine Cunmulaj ka shkëlqer edhe këtë herë me fotografitë e postuara në rrjetet sociale.

E veçanta e kësaj paraqitje ishtë dallama që mbantë të veshur e që ishte e punuar me shumë kujdes nga salloni i nusërisë Tina.

Biznes ky i cili gjindet në Gjakove dhe Prizren. Padyshim që këtu është zgjedhja e vetmë për të gjitha nusët pasi që posedojnë cilësi n dhe të gjitha punë dorë janë punuar më kujdës deri ën detajin me të vogël.

Për më shumë ju mund ta ndiqni punën e tyrë edhe në rrjetet sociale.

Mund të ju pëlqejn