Enca aspak modeste me këtë që thotë për veten (Foto)

…dhe jo më kot i ka vënë vetes nofkën “King Enca”.

Këngëtarja vazhdon e vendosur rrugën drejt suksesit edhe pas përjashtimit nga OTR. Aktualisht po zhvillon disa koncertet jashtë Shqipërisë dhe duket mjaft e kënaqur me arritjet e deritanishme. Madje na tregon edhe personin e vetëm nga i cili inspirohet. “Inspirimi im më i madh është vetja ime”, shkruan Enca aspak modeste me atë që thotë për veten.

Ndoshta këngëtarja e di shumë mirë që suksesi nis nga dashuria për veten.

Mund të ju pëlqejn