Endri një mbret i ‘Albanian Fashion Night 2017’ (Video)

Këngëtari i ‘On Records’, Endri ka shkëlqyer mbrëmë në gala mbrëmjen e   ‘Albanian Fashion Night’ pranverë-verë 2017.

Ai me dy përformancat e tij ka shkëlqyer duke sjellë energji tek publiku. Endri e ka dëshmuar edhe njëherë që ai është i lindur për skenën dhe që jo kot e posedon talentin që e ka, shkruan Skenari.

Ai ishte mysafir special së bashku me këngëtaren Nikka, dhe të tillë edhe u duken, mjaft special si në dukje ashtu edhe në prezantimet e tyre.

Përveç mysafireve të ftuar ishin edhe fansa të shumtë që po e prisnin Endrin, ndërsa ai me shumë thjeshtësi ndau kohë për secilin fans të tij duke i dhuruar dashuri e falënderim për përkrahjen që i bëjnë atij./Skenari.com/

Video Player

Mund të ju pëlqejn