www.revistabora.com

Engji tregon se çfarë operacioni plastik ka bërë

0 1,221

Këngëtarja Engjëllusha Salihu ishte pjesë e emisionit ‘Mirage’.

Në intervistën e dhënë, ajo foli për jetën private dhe artisitke, duke zbuluar disa detaje, të paditura ndonjëherë për të nga ana e publikut.

Saktësisht bëhet fjalë për operacionet plastike.

Engji pranoi se ka ndërhyrje të tilla, madje tregoi se ku e ka bërë. Për ta kuptuar këtë pjesë, klikojeni minutën e 7:43 të videos më poshtë.

 

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More