www.revistabora.com

Është koha për një super baladë nga Sefë Duraj, publikohet shpejt

0 279

Ai është një artist që dëgjohet edhe pëlqehet mjaft, dhe projektet e tij janë këngë të bukura që mbesin e dëgjohen gjithmonë, aq më tepër kur kënga e tij është një baladë. E kuptuat besoj se për kë e kemi fjalën, për këngëtarin Sefë Duraj, ku mësojmë se tani është pikërisht momenti e ai ka menduar të na sjellë një baladë të bukur me titull “Mesazhi”. Kënga me klip do të publikohet të shtunën që po vjen në orën 18:00, ndërsa muzikën e ka punuar Prygo e orkestrimin Prygo (Royl Music Group) me një tekst të bukur nga Fatmir Muja, e videoklipi punuar nga Flamur Thaqi. Nëse kishin menduar se artisti kishte harruar të sillte një baladë të bukur sic e ka zakon, e keni gabim pasi kënga do të vijë shumë shpejt, ndërsa gjithashtu mësojmë se për styling është kujdesur Dona Matoshi e për Hair&Make Up Studio Elegance.

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More