Familja Ismaili më e bashkuar se kurrë më parë! (Foto)

Rexhep Ismaili, babai i Adelinës, Zanfinës dhe Emës ka publikuar një fotografi në llogarinë personale në Facebook.

Rexhepi shihet i shoqëruar me Zanfinën dhe Emën si dhe djalin e vëllait, deputetin Fisnik Ismaili.

Merret vesh se shkaku i shtatzënisë nuk ka mundur të jetë e pranishme në këtë darkë të fundvitit Adelina Ismaili. /revistaBORA

Mund të ju pëlqejn