Fatima Ymeri një super pritje në Amerikë

Ajo sapo ka sjellë një super këngë me video e cila është pritur shumë mirë dhe po dëgjohet nga të gjithë. E kemi fjalën për këngën “Të dua” ku ka rikthyer në skenë këngëtaren Fatima Ymeri, e ne mësojmë se ajo është pritur mjaft mirë këto ditë në Nju Yourk ku ndodhet atje së bashku me bashkëshoritin muzikantin e njohur Edlir Begolli dhe artistin e hiteve Gena. Kjo foto qe ne kemi siguruar e dëshmon atë që sapo thamë më lart.

Mund të ju pëlqejn