Fiona, një emër i ri skenës shqiptare(Video)

E re dhe shumë premtuese, Fiona Ljatifi është emri i ri i skenës shqiptare që po i bashkangjitet këtij tregu muzikorë të stërngarkuar me shumë këngëtarë. Fiona është shumë premtuese gjë që flasin dhe projektet e saja të cilat i ka realizuar, e një ndër to është dhe kënga “I love you” që e sjell Fionën si këngëtare profesioniste, ndërsa nga ajo do presim shumë shkruan RevistaBora.

Më posht mund të ndegjoni dy projektet e fundit të cilet mund ti gjeni dhe në youtube duke klikuar mbi video e publikuar në linkujt e më poshtëm./RevistaBora

 

Mund të ju pëlqejn