www.revistabora.com

Fjorela Forde vjen mjaft sensuale me ‘Lagem po nuk tretem’ (Video)

0 140

Këngëtarja e njohur e muzikës së lehtë Fjorela Forde ka hedhur në qarkullim një tjetër projekt muzikorë të titulluar ‘Lagem po nuk tretem’ një këngë e dashurisë e lehtë dhe me një videoprojekt mjaft sensual që është realizuar në bregdetë. E për të ndjekur atë klikoni në vazhdim:


Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More