Gasso vjen si CowBoy, ja surpriza dhe boom-i i rradhës!

Është rikthyer në vendlindje për festa por njëkohësisht për të përfunduar edhe projektet e reja të cilat e presin në studio. Gasso, është emri që na ka shoqëruar gjatë gjithë vitit me shumë hite dhe klipe të mrekullueshme duke e përmbyllur kështu fundvitin me sukses, e për të nisur vitin e ardhëshëm fuqishëm ashtu si din vetëm ai. Gasso është në përfundim të këngës së re të titulluar ”CowBoy” e cila duhet të finalizohet edhe me klip, ndërkohë që si do të duket klipi mund të imagjinohet pasiqë Gasso është shumë perfeksionist, një gentleman i vërtetë dhe një nga meshkujt më të pashëm të skenës shqiptare.

Mund të ju pëlqejn