Gena me klipin e ri, ja vajza seksi që ka zgjedhur (Foto)

Produktet muzikore tashmë shoqërohen me videoklipe ku dominojnë vajzat seksi.

E tillë është dhe vajza që Gena ka zgjedhur për këngën me titull “Ma dhe dashninë”.

Mund të ju pëlqejn