www.revistabora.com

“G+F Architects” Studio më e re e Arkitekturës në Kryeqytet (Foto)

0 547

Gentian Zogaj dhe Fiton Zogaj janë dy arkitetktet e ri të cilet sapo kan hapur Studion më të re të Arkitektures në Kryeqytet.
“G+F Architects” ofron këto shërbime:
-Projektim
-Mbikqyrje
-Legalizim
-Ndërtim
-Dizajn të enterierit
-Dizajn të eksterierit
-Renovim .
Bashkimi bën fuqinë, kështu do ndodhi dhe me dyshen, që premtojnë shumë në këtë industri!

Nr Kontakti

Fiton Zogaj +38345567651

Gentian Zogaj  +38344666725

“G+F Architects” Studio më e re e Arkitekturës në Kryeqytet (Foto)

Mund të ju pëlqejn