Gjithçka është gati për ‘Prishtina Fashion Nights’

Eventi më i madh i modës shqiptare starton sonte. Kështu na tregon edhe kjo video e postuar nga dy drejtuesit e B Models dhe IB Events së bashku me modelët të cilët na ftojnë aty sonte duke nisur nga ora 19:30 në Prishtina Fashion Nights 2017 Pranverë-Verë.

Gjithçka është gati edhe ne do jemi aty për të sjellë informacione për këtë super event që ka pasur gjithmonë sukses.

Posted by Ilir Balija on Freitag, 7. April 2017

 

Mund të ju pëlqejn