Graniti, fotografi më trendi në Kosovë

Granit Dragaqina ka lindur me 19 mars të vitit 1998 në Ferizaj. Ka mbaruar shkollën fillore në “Gjon Serreq” dhe më pas edhe të mesmen në “Pjetër Bogdani”, në Ferizaj. Fotografia ka qenë gjithmonë pasioni i tij. Ka filluar punën si fotograf që në moshën 15 vjeçe, fillimisht si një fotograf dasmash e më pas edhe promovimin e modës.

Viti qe lamë pas ishte viti i suksesit të tij, po ashtu pritet të bëj bashkëpunim me një kompani në Belgiikë e cila do i’a hap dyert e suksesit në Europë që është dhe synim i tij.

Ai poashtu ka një bashkëpunim me një kompani bullgare që nga muaji mars pritet të lancohet projekti që ka të bëj me natyrat e bukura të vendeve të Kosovës por edhe pjesë të maleve të Bullgarisë, projekti është duke u punuar nga dy ekipe një videoprezantim mes Kosovës dhe Bullgarisë.

Mund të ju pëlqejn