Jemi revista më e re online!

Ne jemi ata të cilët japim përkrahjen më të madhe cdo Artisti/e të ri/e në botën virtuale Shqiptare.

Revista Bora është hapur nga Data 24 Prill 2016, Me vetëm një qëllim për të qenë gjithmonë pran Artit Shqiptar.

Portali online Revista Bora është aktiv në këto Kategori Showbiz, Lifestyle, Modë, Vip, Tv/Film, Dashuri, Muzik, dhe Po Flitet.

Numri më i madh i Artikujve të publikuar janë të Ripublikuar në portalin tonë nga Portalët tjera natyrisht duke respektuar Rregullat Autoriale duke cekur Portalin apo Shkruesin e Artikullit.

Stafi ynë përbëhet nga një numer i vogël i Gazetarisë të cilët janë Gazetarë/e profesional dhe shkruajn apo i ripublikojnë shkrimet e tyre në mënyrë Vullnetare në Portalin tonë, ndërsa të gjitha shkrimet janë të shkruara dhe publikuara gjatë kohës së lirë.

Revista Bora dhe i tër stafi janë të hapur në cdo bashkpunim të ofruar natyrisht nën respektimin e rregullava të Portalit.

Po ashtu në cdo fundjavë Publikojmë Kopertinën e Revistës Online në portalin www.revistabora.com

  • – Në Ballinën e Revistës publikohën Femrat më të bukura të Artit Shqiptar.
  • – Me vetëm një kushtë që Fotografitë e bëra duhët të jenë Enkas për ne dhe të mos janë të publikuara më parë. Në rrejte sociale apo në portale të tjera.

Për cdo ankesë dhe kërkesë na shkruani në E-mail Adresën info@rbora.com

Me respekt Stafi
– B O R A – më shumë se Emër.