www.revistabora.com

Ish moderatorja e First Channel shfaqet edhe me bukur së në ekran (Foto-Video)

0 947

Të gjithë shikuesit e televizionit, First Channel kanë mundur ta ndjekin dy orë ‘live’ gazetaren Edona Gashi në emisionin First minut, ajo ka kohë që nuk është shfaqur me në ekranin televiziv por që aktivitetin e saj në gazetari nuk  ka ndërprerë.

Edona është majft prezente në mediat e shkruara, duke na sjellë lajme interesantë nga showbizi, arti dhe kultura. Së fundi ajo është shfaqur krejt ndryshe seç jemi mësuar ta shohim në televizion. Në disa fotografi që ka postuar ajo shfaqet unike duke vë në pah bukurin e saj.

Ish moderatorja e First Channel shfaqet edhe me bukur së në ekran (Foto-Video)

Ish moderatorja e First Channel shfaqet edhe me bukur së në ekran (Foto-Video)Ish moderatorja e First Channel shfaqet edhe me bukur së në ekran (Foto-Video)

 

Ish moderatorja e First Channel shfaqet edhe me bukur së në ekran (Foto-Video)

Mund të ju pëlqejn