Ja ku i pëlqen Robertit ta puthë Norën (Foto)

Robert Berisha dhe Nora Iatrefi përbëjnë çiftin më të popullarizuar të estradës. Lidhja e tyre e gjatë përherë ka qenë në fokus të medias rozë.
Interesimi për atë se si janë, ku janë e çka po bëjnë, edhe më tej është i madh.

Roberti e Nora së fundi janë mjaft të angazhuar në mbrëmje e koncerte, kryesisht në diasporë, shkruan “Kosovarja”.

Pavarësisht se me shumë punë, ata nuk harrojnë pa i falë njëri-tjetrit edhe shumë dashuri. Roberti pëlqen ta puthë Norën në ballë.

Mund të ju pëlqejn