Ju prezantojmë zyrën e Ermira Mehmetit (Foto)

Do të ngelet gjatë në historinë dhe mendjen e shqiptarëve si një nga femrat që ka thyer tabu në politikë. Sapo të përmendet emri i Ermira Mehmetit, mendja të shkon tek ajo femër e fortë, e fuqishme, e mençur, entuziaste, moderne, me shije, plot klas dhe me një mentalitet europian. E sulmuar gjithandej nga qarqe të ndryshme të cilat nuk kishin mundur të arrinin suksesin e saj, ajo u përball me sfida nga më të ndryshmet mirëpo në fund i’a doli. Hienat vazhduan sulmin ndaj saj mirëpo suksesin nuk i’a morën. Ajo ngeli një femër e fortë dhe synonim e idol për shumë të ri e të reja shqiptare anë e mbanë botës. Ajo është shkëputur për pak për t’u rikthyer akoma më e fortë dhe më e fuqishme në momentin që askush nuk e pret. Në vazhdim ju prezantojmë zyrën e saj të re.

Mund të ju pëlqejn