Kënd e ka dashtë Shqipri Kelmendi?(Video)

Këngëtari Shqipri Kelmendi vazhdon të jetë mjaft aktiv në skenën muzikore në Kosovë dhe diasporë.

Ai e ka publikuar baladën e re “E kam dasht”, tekstin dhe muzikën e të cilës i ka bërë Kreshnik Avdiu.

 

 

Mund të ju pëlqejn