Këngëtari shqiptar përcjell nënën për në Haxh (Foto)

Nga sot besimtarët myslimanë nisen për udhëtimin e tyre drejt Haxhit, i cili është një nga kushtet e fesë islame.

Sot edhe këngëtari shqiptar Labinot Tahiri, ka përciellur nënën e tij drejt këtij udhëtimi i cili për besimtarët cilësohet si i shenjët, shkruan Magazna.al

Këngëtari sot përmes rrjeteve sociale ka treguar se i ka pasur dy gëzime, njërin për shënjëtërimin e Nënës Terez dhe gëzimin tjetër për nënën e tij e cila nisi udhëtimin drejt Haxhit.

Mund të ju pëlqejn