Këngëtari shqiptarë merr ofertë për film pornografik në Zvicër

Ndonëse ka një karierë mjaft të bukur artistike duke realizuar deri më tani shumë projekte por thjeshtë si hobi pasiqë muzikën nuk e ka parë asnjëherë si mjek përfitimi, Meti ka kohë që jeton në Zvicër e krahas muzikës ai bën dhe disa punë të tjera është menaxher i një hoteli atje si dhe asistent i drejtori ekzekutiv të Miss&Mister Swiss Francophone, gjë që nuk i japin shumë hapësirë manovrimi më tej. Duke qenë se Zvicra është vend i mundësive dhe ofertave të ndryshme, Meti ka qenë gjithmonë prezent në evente të rëndësishme atje, ku regjisor të ndryshëm e kanë hetuar atë duke i ofruar madje edhe role nëpër filma, kurse më interesante është roli që i kanë ofruar disa producent të filmave pornografik e që Meti është duke i shqyrtuar për momentin. “E vërtetë se më kanë ofruar një rol të tillë dhe më ka habitur shumë fakti se unë nuk e kam imagjinuar një gjë të tillë ndonjëherë në jetë, jam duke e shqyrtuar pse jo (qesh), në Zvicër bën gjëra dhe nuk kritikohesh sepse nuk janë njerëz me komplekse”, thekson kështu Meti, ndërsa sa i përket shumës që i është ofruar për të xhiruar një film të tillë, ai përgjigjet: “Ka shumë zero mbrapa dhe nuk bën të tregohet, (qesh)”.

youtu.be/ppF9-WDHeak

Mund të ju pëlqejn