www.revistabora.com

Në këto vende mund ta dëgjoni që sot këngën “Smile” nga Young Zerka dhe Keepman

0 108

Ata janë bërë bashkë për një duet.

Ndonëse kënga mes Keepman dhe Young Zerka është finalizuar, ajo ende nuk është hedhur në Youtube.

Mirëpo, gjithë ata që duan ta dëgjojnë këtë projekt, që u punua nga producentë gjerman, mund ta gjejnë në platformat muzikore vetëm në dy shtete.

Në Zvicrë dhe Austri, mund ta merrni këngën në këtë formë.    \

Në këto vende mund ta dëgjoni që sot këngën “Smile” nga Young Zerka dhe Keepman

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy