Kjo është reja dhe djali i Qumilit (Foto)

Sevdai Radogoshi mbetet njëri ndër humoristët më prodhues, që nuk ndalet së prezantuari projekte të këndshme e gjithë humor.

Në projektet e Sevdaiut, ndër vite janë bashkuar edhe familjarët e tij, si vëllai Lili, vajza Zana, vajza e vëllait, Granita.

Ai që ka qëndruar më gjatë është i biri, Bimi. Edhe Bimi ka sens për humor dhe mirëpritet nga dashamirët e humorit “prodhim nga Gjakova”, transmeton magazina.al.

Ua prezantojmë Bimin me bashkëshorten e tij. Që të dy duken bukur.qumi

Mund të ju pëlqejn